Interim HR-oplossingen
Home
Referenties
Contact
HR-oplossingen
Corporate Recruitment
Uw organisatie heeft dringend extra recruitmentcapaciteit nodig. Een stevige interim-recruiter/teamleider met de juiste kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van online- en netwerkrecruitment. Ik ben iemand die doortastend optreedt, de pijnpunten in uw organisatie aanpakt en de juiste mensen binnenhaalt. Want er moet nú iets gebeuren met uw vacatures.

Reorganisatie/outplacement
Uw organisatie moet krimpen. U wilt snel duidelijkheid brengen. Want uw organisatie moet door. Afscheid nemen van mensen maar ook perspectief bieden aan deze medewerkers. Vanuit de gedachte van goed werkgeverschap. Ik kan dit proces in goede banen leiden en helpen uw mensen een nieuwe functie te bieden bij een andere organisatie. Met name ben ik goed in het bouwen aan externe contacten om meer kansen te bieden op herplaatsing.

Waarom Arrivato?
Waar gaat Arrivato voor? Denk aan Arrivato als u een Recruitment- of HR-vraagstuk hebt dat doortastend opgelost moet worden. Maar wat maakt Arrivato nou zo bijzonder?
1. Vijftien jaar HR- en recruitmentervaring en een zeer uitgebreid netwerk van contacten met mensen en organisaties.
2. Continu initiatief in het wegnemen van obstakels (vaker binnen dan buiten uw organisatie...) en het zetten van concrete stappen naar een goed resultaat.
3. Helderheid in communicatie. Een vast aanspreekpunt. Doe wat je zegt en zeg wat je doet.
4. Handelingssnelheid. Doorpakken en vastleggen. Dit wordt het meest gewaardeerd door de klanten van Arrivato.
 
Home
HR-oplossingen
Referenties
Contact