Interim HR-oplossingen
Home
HR-oplossingen
Contact
Referenties

CGI (voorheen Logica-CMG)
"Bas heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan het recruitmentresultaat. Hij werkt zeer gestructureerd en hanteert daarbij alle relevante kanalen. Daarnaast is hij een buitengewoon prettige collega, werkt hard, helpt anderen graag en kijkt over de grenzen van het pure recruiten heen. In een korte tijd maakt hij zich de issues bij het bedrijf eigen. Bas; via deze weg nogmaals dank en succes bij je volgende klus!"
Meike Hoogland, HR Director PS & Services / Director Recruitment and Workforce Planning at CGI
hired Bas as a Senior Corporate Recruiter ai in 2013 & 2014

KPN
“Ik heb Bas tweemaal voor een langere periode ingehuurd. De eerste maal eind 2006 in de rol van recruiter en de 2de maal begin 2011 in de rol van mobiliteitsconsultant. In de laaste rol was Bas verantwoordelijk voor de interne bemiddeling van boventallige medewerkers binnen KPN. Daarnaast behoorde het geven van trainingen en het opzetten van een werk-naar-werk traject (inclusief het opbouwen van een netwerk met externe bedrijven) tot zijn takenpakket. Bas heeft een professionele instelling gecombineerd met een gezonde dosis humor wat hem tot een zeer prettige collega maakt om mee samen te werken. Bas draait niet om zaken heen en is bereid de vinger op de zere plek te leggen. Ik kan Bas van harte aanbevelen voor recruitment- of mobiliteitgerichte opdrachten.
John Bakx, manager mobiliteitbureau KPN Corporate Market” september 2012

Manpower Nederland

“Bas heeft gedurende de periode van een jaar ons corporate recruitmentteam versterkt. Deze eerste periode bestond voornamelijk uit heel hard en heel veel werken. Bas is met zijn expertise, flexibiliteit, klantgerichtheid en enorme energie, mede bepalend geweest voor het succes van onze afdeling. Door het altijd nakomen van zijn afspraken en het geven van duidelijke adviezen wist Bas de interne klant aan hem te binden. Daarnaast heeft Bas een belangrijke rol gespeeld in het verder ontwikkelen van onze afdeling. Bas heeft een heldere visie op recruitmentprocessen en het was heel prettig en productief hier met hem over te sparren. Ik heb met heel veel plezier met Bas samengewerkt en kijk terug op een leerzame, productieve en zeker ook leuke periode.”
Geraldine van den Berg, Manager Corporate Recruitment, Manpower Nederland
hired Bas as a Senior Corporate Recruiter ai in 2010 & 2011

Achmea
“Ik heb tijdens mijn opdracht voor Syntrus Achmea Bas leren kennen als een fijne en klantgerichte collega die pragmatisch en doelgericht te werk gaat. Hij gaat voor een goede relatie met zijn (interne) klant en draagt op heldere manier zijn ideeën en oplossingen uit. Een professional dus, die bovendien goed lag bij het management van Syntrus Achmea en de organisatie door zijn voortvarende aanpak veel kosten heeft bespaard.”
Eugène Oostenbrink, Achmea
hired Bas as a Senior Corporate Recruiter ai at Achmea in 2008 & 2009

Getronics
“Ik heb Bas ingehuurd in de rol van senior recruiter en zou hem weer in mijn team vragen als de mogelijkheid zich voordoet. Bas is een professional en was in alle opzichten een positieve factor binnen het team en op de afdeling. Ik kan Bas van harte aanbevelen.”
Top qualities: Personable, Expert, High Integrity
John Bakx, manager recruitment at Getronics
hired Bas as a Corporate Recruiter in 2007 & 2008

Getronics PinkRoccade
“Ik heb met Bas zeer prettig gewerkt en zou hem graag weer in mijn team terug zien komen. Bas werkt accuraat en grondig. Is betrouwbaar, zelfstandig en professioneel. Ik zou hem aanbevelen.”
Marinda Visser, Clustermanager Recruitment a.i., Getronics PinkRoccade
hired Bas as a Corporate Recruiter in 2007

Home
HR-oplossingen
Referenties
Contact